Siirry suoraan sisältöön
background
background
Vegaanituotteet.net

Mikä tämä sivusto on?

Vegaanituotteet.net on perustettu vuonna 2007 yhden ihmisen projektina auttaa ihmisiä löytämään vegaanisia vaihtoehtoja. Vuonna 2021 sivusto siirtyi Vegaanihaasteen ja Vegaaniliitto ry:n yhdessä ylläpitämäksi, edelleen pääasiassa vapaaehtoisvoimin.

Vegaanituotteet.net tarkoitus on olla helppokäyttöinen arjen apu vegaaneille, kokeilijoille, ja heille, jotka etsivät tarjottavaa vegaaneille. Emme ole verkkokauppa emmekä valmista näitä tuotteita, kerromme vain, mitä on olemassa.

Sivusto ei koskaan tule olemaan täysin kattava, mutta nykyään on yhä helpompi löytää vegaaninen vaihtoehto oikeastaan kaikelle. Ensisijaisesti pyrimme listaamaan tavallisista marketeista löytyviä vegaanisia vaihtoehtoja, mutta myös harvinaisempia innostavia uutuuksia.

Jos huomaat sivuilta puuttuvan jotain, tai löydät tuotteen, joka on poistunut markkinoilta, kerro siitä meille yhteydenottolomakkeen kautta, kiitos jo etukäteen! Jos sinulla on muuta kysyttävää tai palautetta, vilkaise ennen yhteydenottoa vielä Usein kysytyt kysymykset.

article-image
Usein kysytyt kysymykset